Okulda da söylediler zaten. Ama işte de arama üstüne arama. "Selim maça gelmiyecek misin?" "Tamam izin aliyim geliceğim".
Annemle bi pazara gittikten sonra eve geldim. 31 numaralı Galatasaray formamı (Mostafa Muhamed) giydim, üstümede soğuk diye bişeyler aldım ve hazırım. Saat 17:50. Maç 18:00 planlanmış ama bana bekliyordular. Evden oraya kadar şehirin taa öbür ucuna gider gibi yol var. Sanırım 2-3 km vardır. Koşarak yola çıktım. Vardığımda tam kadro bitti. Yedekte başladım. KENDINI KAPTAN SANA O KİŞİ o yağ çuvalı ile bir maça bile çıkmayan sınıf ark.larımı koyduysa ne yapalım? En azından Defansif Orta Sahada o kafası bozuğu koymasaydı. Tabi hepsi zengin bu saydıklarımın.
Neyse antreman ısınma yaparak ikinci yarıyı bekledim. Başladı ve girdim. 10 dakika. 10 dakika ya. Hemen yanlış pas hatasından eleştirip beni çıkardılar. Yine yağ çuvalı gırdı aq -_-
1:0 kazandıLAR. Böyle olduklarını biliyordum ama hiç düşünmemiştim böyle kötülüğüde. takım kendini Real Madrid sanıyor. Bir dahakine asla 11'deki yerimi garantilemeden gitmem. Birde biz geçen 4'e 5 oynadığımızda onların hiç biri yoktu. Onu da başka hikayede anlatırım artık..