Yaklaşık 2 saat önce denemeye girdim.
Yine aynısı oldu yaa. Tüm derslerim çok iyi giderken matematik beni batırdı. Aslında matematiğim iyi ama geçen sene en sorlandığım ve hâlâ da yapamadığım konudan çıktı neredeyse yarısı.
En son yapabileceğim 2 soru kalmıştı ama yine de bir sürü boş vardı. Birini denedim işlem hatasından yanlıl yapmışım. Onu hallettim. Sonra diğerine geçtim ona da uğraştım baya. En sonunda pes ettim. Sınavın bitmesine 15-20 dakika kala bıraktım ve çıktım.
Bir de sonuçlar açıklanacak. Off pazartesiye kadar açıklanmış olur herhalde. Zaman nasıl geçecek bilmiyorum.
Şimdi dershane de sınıflar Osmanlı, Selçuklu, Beyazıt... diye ayrılıyor ve en üst sınıfta Selçuklu.
Bende Selçuklu'ya gitmek istiyorum.
Zaten bir arkadaşım kaza geçirmişti. Dershanenin sahibi arkadaşımın derslerinin iyi oldupunu bildiği için arkadaşım her türlü Selçuklu'ya gidecek ve o kişi C diyelim benim en yakın arkadaşım olduğı için benim de Selçuklu'ya gitmem gerek.
Ama matematik, Türkçe ve fen'den ne kadar yanlışın çıkarsa ortalaman o kadar düşer. Sizde biliyorsunuzdur.
Ve benim matemetiğim battığı için Selçuklu'ya gidemeyeceğim sanırım.
Off İnşAllah ilk 15 veya 12'ye girmişimdir
AMİN...