+4 oy
902 gösterim
Korku hikayeleri kategorisinde tarafından
düzenlendi
Mariam 9 yaşında kızdı. O annesi ve babasıyla yaşıyordu. Ama babasıyla annesi hep kavga ediyordu. Ve en sonunda annesiyle babası ayrıldı. Bu ayrılık Mariamı kötü etkiledi. Ve Mariam evden kaçtı. Mariam ormanda o kadar koştu ki, kayboldu. Mariam evinin yolunu ne kadar arasa da, kaybolduğu için geri dönemedi.

Annesi Mariam için çok endişelendi. Ve eşinden habersiz bir büyücü çağırdı. Büyücüye para karşılığında kızı Mariamı bulmasını istedi. Büyücü bu teklifi kabul etti. Ama ormanda ne kadar Mariamı arasa da onu bulamadı. Bir akşam yolda trafik kazası oldu. Mariam da bunu merak edip o bölgeye gider. Bu sırada büyücü onu bulur. Büyücü Mariamda kendine benzeyen düşünceler bulur ve onu öldürerek ruhunu serbest bırakır. Bu olaydan Mariamın annesinin haberi olur ve her şeyi Mariamın babasına anlatır. Babası Mariamı unutmasın diye onun adına oyun hazırlar.

Ve oyunu oynayan her kesin gecenin 3de Mariam tarafından tehdit mesajları aldığı söylenilmektedir.

Yorumunuz

Fotoğraf yükle:

Önizleme:

Görüntülenecek adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
İstenmeyen Reklam Koruması:
Üç artı iki = kaç eder? Rakamla yazınız
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

3 Yorumlar

+1 oy
tarafından
Ben bu oyunu oynadım ama hiç birşey olmadı. 

Kız ne mesaj attı ne aradı. 

AMD İYİ GÜNLER DİLERİZ.  
0 oy
(369,790 puan) tarafından
Gece 3'te değil ama oyunu oynadım ayrıca o kadar korkutucu bir oyun değil sadece çok fazla kan içeriyor ve Mariam'ın davranışları falan normal değil seni kandırdım yola gidelim demesi falan 
0 oy
önce tarafından
Ben oyunu apk yükleyip oynayacağım ama bişey olacağını sanmıyorum. bir oyun en fazla ne yapabilir? Ayrıca nasıl arasın gördüğüm kadarıyla izin lerde numara yoktu. (Var da olabilir) bu tarz oyunları saçma buluyorum ayrıca yasaklamak da saçma. Çocukları intihara sürüklemez yani bir oyuna kapılıp intihar etmezsin. 3 yaşındaki çocuk kanmaz buna.

7,265 Hikayeler

26,818 Yorum

21,291 Alt Yorum

17,074 kullanıcı

50 Online Users
0 Member 50 Guest
Today Visits : 9666
Yesterday Visits : 13667
Total Visits : 18836294
...