+2 oy
84 gösterim
Aşk Hikayeleri kategorisinde (25,380 puan) tarafından
Devamı...
Sevginin telefonunu annesi saklamıştı. Taylan'la konuşturmamakta ısrarcıydı. Bir gün kapı çalındı. Zeliha hanım evde tek başınaydı. Sevgi işe gitmişti. Kapıyı açtı. Kapıdaki Taylanın annesi ve babasıydı. Onları görünce kapıyı yüzlerine kapattı. Kapıyı çalmaya devam ettiler. Hasan bey "Zeliha hanım, kapıyı açın. Kızınızı vermek istemezseniz o sizin kararınız bizim kızınızı zorla ele geçirmeye niyetimiz yok. Kapıyı açta konuşalım" diye dışardan sesleniyordu. Zeliha hanım içerden "Benim sizinle konuşacak bir şeyim yok. Boşuna nefesinizi tüketmeyin" dedi ve odasına kapandı. Bu sözlerden sonra Taylanın ebeveynleri evine döndüler. Zeliha hanım olanlardan dolayı hıçkırıklara boğularak ağlıyordu. "Neden? Neden Allahım? Neden benim başıma böyle şeyler geliyor? Yoksa geçmiş tekrarlıyormu???" dedi ve "Olamaz. Hayır! Buna izin vermicem. Ben hayattayken kızımın üzülmesine izin vermem. Ben hayattayken kızımı göz göre göre o çukura itemem" diye kendi kendine söylendi. Taylanın annesi en baştan bu evliliği istemiyordu. Ama oğlunun ısrarı yüzünden, bir de Hasan bey de bu evliliğe onay verince onun sözünden de çıkamıyordu.

Bir gün yolda Zeliha hanım ve Hasan bey karşılaştılar. Aslında bu tesadüf değil de, sanki Hasan bey Zeliha hanımın evden çıkmasını bekliyormuş gibiydi. Zeliha hanım Hasan beyi görmezden geldi ve yanından hızla yürüyerek geçti. Hasan bey onun peşinden seslendi.
Hasan bey: Zeliha, Allah aşkına bir dakika dur. Sana herşeyi anlatıcam
Zeliha hanım: Beni rahat bırakın. Kocaman adamsınız çoluğunuz çocuğunuz var, bir adamın hanımının peşinden koşmaya utanmıyormusunuz?
Hasan bey: Ben senin benden küs kalmanı istemiyorum Zeliha. Bunu bil ki, hiç bir şey senin düşündüğün gibi değil!
Zeliha hanım: Beni neden eski defterleri yeniden açmaya zorluyorsunuz? Ben hiç kimseden küs falan değilim sadece hiç tanımadığım birine kızımı vermek istemiyorum o kadar.
Hasan bey: Tanımadığım birisi deme. Benim kalbim parçalanıyor. Ben seni hiç bir zaman bırakmadım, hep senin adını kalbimde taşıdım. Ben sadece seni sevdim, Zeliha. Hem de sadece seni...
Zeliha hanım her ne kadar güçlü görünmeye çalışsa da, Hasan beyin son sözlerinden sonra gözlerinden yaşlar süzüldü ve bunu ona farkettirmemek adına oradan uzaklaştı...
Devamı gelecek...❤

Yorumunuz

Fotoğraf yükle:

Önizleme:

Görüntülenecek adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
İstenmeyen Reklam Koruması:
Üç artı iki = kaç eder? Rakamla yazınız
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

7,251 Hikayeler

26,817 Yorum

21,291 Alt Yorum

17,066 kullanıcı

69 Online Users
0 Member 69 Guest
Today Visits : 11844
Yesterday Visits : 15911
Total Visits : 18528692
...